Duben 2010

Navi Rawat dárek

30. dubna 2010 v 8:00 | Ramka |  Navi Rawat
Slíbila jsem, že udělám Glogster s Navi Rawat. A tady je. Doufám, že se Vám bude líbit a napište mi nějaké komentáře. Děkuju :)


Video s Megan Reeves

29. dubna 2010 v 18:20 | Ramka |  Videa Diane Farr
Tak. Zatím Vám sem dám pár videí, kde hraje Diane Farr agentku Megan Reeves.
V tomhle videu není jenom Megan, ale i Larry Fleinhardt, Don Eppes, Charlie Eppes, Colby Granger, Amita Ramanujan, David Sinclair. Možná že tam uvidíte i Liz Warner nebo Alana Eppese.


Tohleto video se týká hlavně agentky Megan Reeves a Dona Eppese, který vede tým agentů FBI.


Tohle video se mi strašně moc líbí, takže doufám, že se bude líbit i Vám.
V tomhle videu je Megan Reeves a Dr. Larry Fleinhardt, se kterým se dá postupně Megan dohromady.


Jedna z mnoha dobrých scén. Larry poletí do vesmíru a Megan se s ním loučí před pobočkou FBI. Poté se sejdou u Eppesů doma a připijí si na Larryho mlékem, protože Larry má rád bílé potraviny.


V tomhle videu jsou sice agentky, které se vystřídaly u FBI, ale dala jsem ho sem proto, protože je tam dost Megan Reeves. Potom je tam taky Liz Warner a jako poslední, která se objevila u FBI je Nikki.

A máme tady poslední vide. Tady je Megan Reeves a Colby Granger. Megan hovoří o DOJ, kde pár měsíců pracovala.


Farr/Navi/Helgenberger

29. dubna 2010 v 18:20 | Ramka |  Různé
Protože jsem měla dneska trošku čas, vytvořila jsem zase jeden plakát a dala jsem tam Diane, Navi i Marg, aby to nikomu nebylo líto. Tak a teď už jenom doufám, že se Vám bude alespoň trošku líbit. A když mi napíšete nějaký ten komentář, rozhodně se nebudu zlobit! :)


Banner Diane Farr

29. dubna 2010 v 18:00 | Ramka |  Obrázky Diane Farr
A zase jeden můj výtvor. :)
Musím se přiznat, že mě to baví a dobře si u toho odpočinu.

Banner Diane Farr 1


Marg as Catherine

28. dubna 2010 v 21:00 | Ramka |  Marg Helgenberger
Tady je malý dárek pro Vás - pro všechny. Až budu mít trochu času, tak vytvořím s Navi Rawat. :)
Jenom doufám, že se Vám i tenhle bude líbit.


Diane Farr a role

27. dubna 2010 v 14:03 | Ramka |  Diane Farr
Právě jsem našla zajímavé informace o Diane Farr, i když je to v angličtině, ale myslím, že tomu budete rozumět. U názvu filmu i seriálu je jméno, jak se tam jmenovala.

dianefarrbio

Name: Diane Farr
Birthday: September 7, 1973
Birthplace: Manhattan, New York
College: Stony Brook Univ. & Loughborough Univ.











Fun Facts:
  • Half-Irish and half-Italian
  • Worked as a counselor at a maximum security prison
  • She was a model at the age of 12
  • Attended New York's Stony Brook University
  • Also attended Loughborough University in England
  • Authored a book called "The Girl Code"
  • Started a card company after a breakup with her fiancee
  • Was crowned Ms. New York in the 90s
  • She is producing a forthcoming HBO documentary about the Children of God cult.

Filmography
Hourly Rates (2002) - Shania 
Flooding (2000) - Personal Ad Girl 
Little Indiscretions (1999) - C.J. 
Lands of Lore 3 (1999) (VG) (voice) - Chesara, Jacinda, Morphera 
Bingo (1999) - Miranda 
Divorced White Male (1998) - Lisa

TV Roles
Numb3rs - (2005) - Megan Reeves
"Rescue Me" (2004) TV Series - Laura (Season 2-) 
"Like Family" (2003) TV Series - Maddie Hudson 
Superfire (2002) (TV) - Sammy Kerns
"The Job" (2001) TV Series - Jan Fendrich 
Sacrifice (2000/I) (TV) - Karen Yeager
The David Cassidy Story (2000) (TV) - Lisa Erickson

Marg Helgenberger životopis

25. dubna 2010 v 10:08 | Ramka |  Marg Helgenberger
Tak tady máte životopis o Marg Helgenberger, ale myslím si, že kdo se o Marg zajímá, zjistí, že tenhle životopis je z osobnosti.cz. A aby toho nebylo málo, dávám sem pár obrázků. Doufám, že si najdu čas a zase sem něco přidám a doplním. :)


Datum narození: 16.11. 1958
Místo narození: North Bend, Nebraska, USA
Znamení: Štír

Vystudovala drama na Northwestern University, kde hrála Kateřinu v Shakespearově komedii Zkrocení zlé ženy a Blanche DuBoisovou ve Williamsově dramatu Tramvaj do stanice Touha. 

Přesídlila do New Yorku, kde dostala jednu z hlavních úloh policistky v populární mýdlové opeře o osudech americko-irské rodiny Ryan's Hope (Naděje Ryanů). Potom účinkovala v seriálu Shell Game (1987, Skořápky) a značnou popularitu získala postavou K. C. Koloskiové v úspěšném seriálu z vietnamské války China Beach (1988-91; cena Emmy 1990). 

Jako host se objevila v seriálech Spenser: For Hire (Spenser: K pronajmutí), thirtysomething (Třicet a něco), Tales from the Crypt (Příběhy ze záhrobí - ČTV), Fallen Angels (Padlí andělé - ČTV), Matlock - ČTV, The Hidden Room (Skrytý pokoj), The Larry Sanders Show, ER (Pohotovost - ČTV). 

Hlavní roli zdravotní sestry Kate Nessenové, rozhodující se mezi dvěma muži (Timothy Dalton a Nigel Havers) na pozadí válečného konfliktu v Náhorním Karabachu, vytvořila v TV přepisu dobrodružného románu Kena Folletta Rudý orel. 

Ve filmu, kde hraje pouze příležitostně, se uplatňuje většinou v akčnějších žánrech: policistka Alison Sinclairová v kriminální komedii Mizerové (r. M. Bay), bioložka Laura Bakerová ve sci-fi hororu Mutant (r. R. Donaldson), včelařka Sarah Kelloggová v akčním snímku s ekologickým poselstvím Tajný agent Jack T. (r. F. E. Alcala). 

Jejím manželem je herec Alan Rosenberg se kterým má syna Hugha Howarda Rosenberga (21.10.1990). 25. března 2009 požádala Marg o rozvod.

Marg Icon 1
Marg icon 2
Marg icon 4
Guide
A abyste se měli na co těšit, tak pokračování bude příště.

Hlášky Amity Ramanujan

25. dubna 2010 v 10:02 | Ramka |  Hlášky Amity Ramanujan
Jak asi víte, Navi Rawat hraje ve Vražedných číslech a tady je pár jejích hlášek. Hraje Amitu Ramanujan a chodí s Charliem.

Amita: "21,7, rychlost 110. Koho by napadlo, že nemáš řidičák."

Díl: Hluková stopa
Amita: Rozhodla jsem se, že si udělám druhý doktorát. Z astrofyziky.
Charlie: Tak my se tady dva roky pereme s kombinatorikou a ty si pak budeš dělat doktorát z astrofyziky?
Amita: Fyzika a počítače se dobře doplňují. Budu to dělat tady. Najdu si jiného konzultanta. Už nebudu tvoje studentka.

Navi Rawat životopis

25. dubna 2010 v 9:53 | Ramka |  Navi Rawat
Myslím si, že životopis Navi Rawat je hezký. Takže si ho přečtěte.

Navi - promo
Celé jméno: Navlata (Navi) Rawat
Datum narození: 5.6. 1977
Místo narození: Malibu, California, USA
Znamení: Blíženci
Výška: 168 cm
Její otec je Indián a matka Němka.
Vystudovala New York University.
Její nejznámější role v televizi byla Theresa Diaz v seriálu The O.C. a teď Amita Ramanujan v seriálu Vražedná čísla. Hostovala v první sérii seriálu 24 hodin jako Melanie.
Její herectví zahrnuje také sci-fi film Thoughtcrime (2003). V poslední době se objevila v Project Greenlight a filmu Feast (2005). A v nezávislé romantické komedii Loveless in Los Angeles (2006).

Navi Rawat obrázky

25. dubna 2010 v 9:50 | Ramka |  Obrázky Navi Rawat
Dneska jsem se podívala na výsledky ankety, jestli byste tady uvítali informace, obrázky a videa i o Navi Rawat a Marg Helgenberger. Takže tady jsou první obrázky Navi Rawat a myslím si, že jsou krásné. Později tady přibudou i informace a videa. Samozřejmě i u Marg Helgenberger.

6x06
Amita a Megan
Amita ikona
Amita ikonka
Amita Ramanujan 2

Dotaz a dárek

24. dubna 2010 v 20:11 | Ramka |  Diane Farr
Zajímalo by mě, jestli byste tady uvítali obrázky a informace o Navi Rawat, která taky hraje v Numb3rs. Odpovězte prosím v anketě a tady máte malý dáreček.


Malý dárek

24. dubna 2010 v 18:18 | Ramka |  Obrázky Diane Farr
Mám pro Vás malý obrázek, který jsem sama vytvořila. Doufám, že se Vám bude líbit, takže když tak napište nějaký ten komentář abych věděla. Děkuju

Banner Diane Farr as Megan Reeves
A ještě tady mám jeden banner, co jsem vytvořila, ale jsou tam všechny ženy z Numb3rs. Tedy kromě té poslední, která nahradila Diane Farr.

Women of Numb3rs banner

Diane Farr a její role

24. dubna 2010 v 10:14 | Ramka |  Diane Farr

Řekla jsem si, že sem dám obrázky Diane Farr z různých filmů a seriálů.
Tak se podívejte a třeba zjistíte, kde všude hrála! :)

2010  Life Unexpected 
                 (je mi to líto, ale žádné obrázky jsem nenašla, pokud byste nějaké měli, můžete mi je                        poslat a já je sem pak umístím)
2008 The Third Nail
          (obrázky jsem taky nenašla, platí to co u prvního)
2005 Vražedná čísla
diane farr
diane farr 1
2003 Like Family
2002 Hourly Rates
2002 Oheň
2001 21. okrsek/Povolání: detektiv
2000 David Cassidy Story
2000 Flooding 
2000 Pátá oběť
diane farr - pata obet
1999 Bingo
1999 Little Indiscretions
1998 Divorced White Male
1996 Loveline
A tady je ještě jeden obrázek z filmu, který nese název Desperate Housewives.
Diane Farr 2a
Musím říct, že to vypadá celkem dobře!

Diane Farr - Showtime´s

14. dubna 2010 v 12:45 | Ramka
A ještě pár obrázků z jedné akce - tam se také Diane Farr objevila. 
Dian Farr se objevila na Showtime´s 4th Annual Holiday Soiree. Tady se mi moc líbí. Akce se uskutečnila 28. prosince 2009 v Hancock Park, Kalifornie.

5
6




Diane Farr - One HEART

13. dubna 2010 v 12:41 | Ramka |  Obrázky Diane Farr
Tady je pár obrázků z akce jménem One HEART For A Celebration Of Life With Navi Rawat And Arlene Samen.
Navi Rawat také hraje ve Vražedných číslech a hraje vynikající matematičku Amitu Ramanujan.
Akce se konala 24. října 2009 v Malibu, Kalifornie.

3
4